Тернопільський навчально-виховний комплекс
"Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука"

Архів публікацій

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

«Форт 6 школа»

«Форт 6 школа»

У ніч з 7 на 8 грудня у нашій школі відбувся надзвичайно цікавий захід для одинадцятикласників – Форт 6 школа. Старшокласники поділилися на команди і кожен мав змогу взяти участь у виконанні завдань. Метою було відшукати якомога більше ключів, які потрібно було обміняти на букви, з яких ми складали слова. Всі, без винятку, завдання були цікавими та захоплюючими. Ще не раз опісля учні згадували, як шукали ключі у мисках з мукою, у банках з різними комахами та жуками і як намагалися виловити їх вудочкою. Крім учнів  нашої школи у змаганнях взяли участь одинадцятикласники  Рівненської ЗОШ №13. І хоча у боротьбі за перемогу  вони були для нас справжніми конкурентами, згодом ми подружилися. Дехто й досі продовжує підтримувати зв’язки з новими друзями.
Ця подія подарувала нам багато позитивних емоцій та незабутніх вражень. Всі команди працювали   злагоджено, учасники підтримували один одного.   Такі заходи є не лише цікавими та розважальними, а й сприяють  зміцненню дружби, дають змогу учням проявити  свої здібності не  тільки у навчанні.
Тому щиро дякуємо дирекції школи за організацію та проведення цього свята. Бажаємо творчого натхнення у вашій нелегкій, але такій потрібній і благородній праці.

Олексишин Софія, учениця 11-ЛФ класу

Подорож шкільним підземеллям

Щорічно дирекція школи та вчителі проводять для 11-их класів „Форт 6 школа”. Цього разу він відбувся у ніч з 7 на 8 грудня.

Усі хотіли відкрити потаємні закутки нашої школи. Кожну групу з 10 учнів очікували  захоплюючі і моторошні завдання: підступні плазуни, стрільба та заплутані загадки. Уночі школа нагадувала таємничий замок, де у кожному закутку можна було очікувати будь-чого.

Таємниче підземелля і кабінет „давнього мудреця” –  усе як у телевізійному шоу.

Щоб пройти усі завдання,  потрібно було бути не лише відважним, а й кмітливим, якими

і були наші учні. Вони зуміли показати цілковиту злагоджену роботу команд.

Після  замагань до володіння учнів переходила уся школа. Перегляд фільмів, показові танці чи страхітливі розповіді від директора школи Олександра Миколайовича  допомогли провести цю ніч незабутньо.

Також у „Форті 6 школа” брали участь гості школи, які спеціально приїхали з м. Рівного. Вони були приємно вражені традиціями нашої школи. Коли гості  повернулись додому, то одразу ж захотіли  у себе започаткувати такий квест.

Полівчак Катерина, учениця 11-ЛФ класу

Дата: 11 березня, 2015
Автор: Олексишин Софія, Полівчак Катерина, учениці 11-ЛФ класу
 
 

Чим більше любові ми даруємо тим більше її залишається у нас.

Випадкові фото

Історія школи

Тернопільська СШ №6 заснована в 1947 році. Спершу вона не мала власного приміщення, а тому функціонувала в корпусах СШ №1 (зараз тут Українська гімназія імені І. Франка) та політехнічного інституту (зараз ТНТУ ім І. Пулюя). У 1960 році школа одержала нове приміщення по вул. Леніна, 25 (зараз це вул. Руська, 6), в якому знаходиться і тепер. ...
Читати далі...

Міні Відеогалерея

Error thrown

Cannot use object of type WP_Error as array